keskiviikko 22. elokuuta 2012

Häälook.

Olen varmaan aikaisemmin puhunutkin häätyylistäni. Halusin Klassista ja Tyylikästä. Ei liikaa blingiä, mutta vähän kuitenkin (selkeää, eikö?).

Hiusten suhteen selvää oli kokoajan että hiukset laitetaan kiinni. En ole ollenkaan kihara- tyyppiä, joten ne sai unohtaa. Toisekseen kiharat eivät edes olisi koko päivää todennäköisesti tulleet pysymään todella sileän ja liukkaan hiuslaatuni vuoksi. Annoin luottokampaajalleni muutamia kuvia tyylistä jota hain ja hän teki täydellisen nutturan niidrn perusteella. Mikä onni kun on luottokampaaja (ja ystävä) joks tunee tyylisi!

Meikkiä pohdin pitkään. Varasinkin ajan meikkaajalta mutta lopulta rakas kaasoni teki juhlsmeikin joka onnistui loistavasti. Tummat silmät ja huulissa vain huulikiilto, juuri sitä mitä pitikin olla. Täytyypä kyllä sanoa ettei sitä kiiltoa tullut illan aikana montaa kertaa lisättyä eli luonnollisin huulin mentiin :)

Korujen osalta päädyin nappikorvakoruihin "timantein", "timanttinen" rannekoru, kaulassa hopeinen papuketju (jotain lainattua) ja sormus. Puvussani oli kiiltoa sen verran että nämä korut kyllä hyvin riittivät.

Sormuksen valinnassa päädyin lopulta yhdellä hieman kookkaammalla kivellä varustettuun leveähköö ja melko paksuun yksilöön. Sormus on Silvanin mallistoa ja kyllä täydin minun näköinen.

2 kommenttia: