tiistai 31. heinäkuuta 2012

Käsityöläiset - meidän hääbändi.

Mieheni suhtautuu intohimoisesti musiikkiin, joten eipä ollut yllätys että hän halusi elävää musiikkia häihimme. Meillä ei oikeastaan ollut muita vaihtoehtoja bändiksi kuin Käsityöläiset. Tiesimme heidän olevan loistava bilebändi, mutta silti varsinkin morsiamen mielessä kummitteli ajatus " se on sikahintaista". Tästä ajatuksesta huolimatta miekkonen bändin varasi hyvissä ajoin. Ja hyvä niin! Bändin lisäksi meillä oli myös DJ, joka soitti bändin väliajoilla sekä loppuillasta toivemusiikkia.

Bändin kanssa toiminta ja asioista sopiminen oli todella joustavaa. Asioimme useampaan kertaan bändin keulahahmon, Mika Ikosen, kanssa, toiveemme musiikin suhteen otettiin loistavasti huomioon.  Bändi kävi laittamassa soittimensa juhlapaikalle kuntoon sillä aikaa kun me olimme kirkossa, ja palasi sovittuun aikaan illalla soittamaan.

Kappaleita soitettiin todella laajalla skaalalla valsseista Michael Jacksoniin, tietysti mukaan piti ujuttaa vähän XL5:stakin ;) Bändi ei tyytynyt vain vetämään läpi kolmea settiään, vaan otti myös vieraamme huomioon ja mukaan showhunsa! Alkuillan kankeus hävisi ihmisistä kummasti kun soittoon tuli Sutsisatsisatsaa - tietysti asiaankuuluvan leikin kera. Loppu illasta tanssittiin yhdessä letkajenkkaa ja illan edelleen edetessä koko tanssilattiallinen veti Michael Jacksonin Thriller- biisin musavideosta tuttua zombitanssia. Mieheni tästä kertoi, että oli lähtenyt juomaa itselleen hakemaan kun tanssilattialla oli ollut hiljaista ja takaisin tullessaan oli nähnyt tanssilattian täydeltä zombeja! Tottakai Paranoidkin kuultiin. Välillä lavalle pyydettiin tanssityttöjä : )

Käsityöläisiä ei voi muuta kuin suositella! Jos/KUN haluat häihin tai muihin juhliin loistavaa musiikkia ja yleisön kanssa vuorovaikutuksessa olevan bändin, valitse ihmeessä Kässärit! Tilannetaju oli pojilla kohdallaan. Settien välissä he kuljeskelivat vieraiden seassa ja jutustelivat niitä näitä. Todellakin, tämä bändi oli hintansa arvoinen ja toi ainakin meidän häihin upean lisäyksen. Jopa häälahja heillä oli mukanaan, varapäreitä miehelleni ; ) Hääparin lisäksi bändi on saanut paljon kiitosta myös vierailtamme.

Käsityöläiset löydät täältä: http://www.kasityolaiset.com/bio.html ja facebookista bändin nimellä hakemalla.



http://www.kasityolaiset.com/galleria.html

Bändin lisäksi tunnelman luomiseksi suosittelen ehdottomasti juhlapaikan valaistuksen miettimistä. Meidän juhlapaikassa oli tyypilliset loisteputkivalaisimet. Niitä ei käytetty ollenkaan koska mieheni oli huolehtinut loistavasti valoistakin, meillä oli siis irrallisia led-lamppuja yms. Laitan kuvia tänne myöhemmin tunnelmasta joka meille valaistuksella saatiin luotua. Vieraat kovasti ihastelivat!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti