lauantai 19. marraskuuta 2011

Pukuja pukuja pukuja...

Tänään oli pukusovituksen part 3. Selvisin hengissä. Tarkoituksena oli katsastaa White Onen 2012 mallistoa ja sovittaa muutamaa pukua, vaikka periaatteessa olenkin jo valinnan puvun suhteen tehnyt. Josta syystä miehenikin tiedusteli ystävälliseen sävyyn, että miksi sitten on mentävä jälleen sovittamaan. No... hmmm... enpä osannut antaa tyhjentävää vastausta, ja toivoinkin salaa, etten saa mitään ideoita!

Tällä kertaa luvassa kuvallinen postaus, mutta unohtakaa naama ja kaunis kampaus ja keskittykää pukuihin, kiitos ; ) Postauksen puvut väriltään off white, ja alankin kallistua kuitenkin hieman taitettuun valkoiseen täysin puhtaan valkoisen sijaan.

Ensimmäisenä aiemmin suosikkipukuni ( siis kuvien perusteella), White One Tango, joka ei todellakaan ole minulle sopivaa mallia, korostaa liikaa pituutta ja sitä, että painoa saisi olla aavistus enemmän : )



Toisena uusi tuttavuus, White One Toluca, aivan ihana! Ja aika pitkälle samanlainen kuin himoitsemani Sottero!




Viimeisenä vielä jotain mitä en hae ;) mutta vertailun vuoksi, tässä värinä puhdas valkoinen (mallia en muista, muttei White 1)




Hermot petti, pitopalvelua ei ole edelleenkään varattuna, joten hetki sitten lähti sähköpostia heillekin, miehen kanssa kävin pikaisen neuvottelun mihin päädytään, nyt sormet ristiin, että natsaa : ) Pöytänumeroille ja ohjelmalle kehykset hankittu, muuten kaikki ennallaan ja morsian on lähinnä tyytynyt haaveiluun <3 Life is good !

Parin viikon päästä pääsee hyvässä seurassa ulkoilemaan yöhön, menojalkaa vipattaa!

Kysymys kaikille teille häitä suunnitteleville ja jo naimisissa oleville ja tietysti muillekin aiheesta kiinnostuneille, jotka tänne eksyvät: Mistä tiesit mikä puku ja malli on sinulle se oikea? Oliko päätös vaikea? :)

9 kommenttia:

  1. Minulle tehdään puku alusta loppuun, enkä edes käynyt sovittelemassa mekkoja :)

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä tosi kaunis tuo keskimmäinen! :)

    VastaaPoista
  3. Tanja, olenkin blogistasi seurannut, että puku alkaa olla valmis, vai muistanko väärin? :) Pitää kyllä olla itsellä tarkka visio millaisen haluaa jos lähtee puhtaalta pöydältä teetättämään :) Multa tuo ei olisi onnistunut!

    Kalli, tuo Toluca on ihana! Mutta kuitenkin taitaa Naomi viedä voiton, hyvin saman tyylinenhän se on kuin tuokin.

    VastaaPoista
  4. Hiljalleen pitäisi olla tosiaan, tarkoitus olisi ennen joulua hakea mekko kotiin Helsingistä <3

    VastaaPoista
  5. Ihanaa Tanja! Mielenkiinnolla odotan millainen tuli :) Ja teillähän on häätkin ihan kohta! Täälläkin enää 7kk :D

    VastaaPoista
  6. Oikea puku tuli fiiliksestä, jonka sain puvussani. Se vain istui päälleni kuin valettu ja korosti parhaita puoliani. Olo oli luonnollinen ja pystyin olemaan oma KAUNIS itseni. :)

    VastaaPoista
  7. Tilaamani puku oli AINOA, joka minulle oikeasti kävi, helppo valinta siis ;) Inhoan kermakakkuja ja pelkistetty on liian tylsä, ja onnekseni löysinkin puvun jossa on rehellistä munaa. Kaasokin itki, jes ;)

    VastaaPoista
  8. Belle&Sebastian, tuo kuulostaa todellakin olleen oikea puku kun sai kaasossakin aikaan kunnon reaktion :D

    VastaaPoista
  9. Varpunen, kuulostaa samalta kuin tunne mikä itselle tuli juuri sitä tiettyä pukua kokeillessa, eiköhän se etsintä ollut siinä ja pääsee keskittymään muihin asioihin välillä ;)

    VastaaPoista