maanantai 22. elokuuta 2011

Häähöyryjä.

Tämä toimii myös paikana päästellä enimmät höyryt ja purkaa ajatuksia häistä etteivät Mies tai Kaasot joudu toimimaan ylivuotoastiana tulvalle. Ideoita juhlien toteutukseen rönsyilee tällä hetkellä sieltä täältä ja omat ajatukset ovat lievästi sanottuna sekavat. Teemat ja värit vaihtuvat tiheästi, vaikkakin tällä hetkellä alan mieltyä ajatukseen hiekan ja valkoisen sävyistä. Todenäköisesti kiinnityn näihin väreihin ja niiden luomiin rauhallisiin tunnelmiin ja alan pikku hiljaa etsiä sopivia toteutustapoja koristeluille, kutsuille jne.

Vierasmäärä häissämme tulee olemaan alustavasti noin 130 henkilöä, joista noin 30 lapsia. Vielä kutsuttavien lista tulee varmasti muuttumaan, kunhan juhlatila varmistuu. Haluamme juhlatilaksi seurojentalon, jolloin voimme hoitaa juomatarjoilun itse. Tämä ei valitettavasti kartanomiljöössä useinkaan ole mahdollista, koska niissä on omat baarit. Ruokatarjoilun tulee hoitamaan pitopalvelu ja musiikista huolehtii toivon mukaan joku bändi. Seurojentalojen etuihin lukeutuu mielestämme myös se, että niissä useimmiten on mahdollista saada isokin määrä vieraita yhteen tilaan viettämään juhlia.

Kutsujen askartelun voisi aloittaa ajoissa (näinköhän kuitenkaan tapahtuu..), samoin löysin upean ohjeen "pitsisiä" kirjekuoria varten eräästä blogista, jonka varmasti tulen toteuttamaan Kaasojeni ystävällisellä avustuksella (toivoakseni). Ei kun materiaaleja etsimään, kerron miten asiat etenevät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti